ReviewsTV

Mr. Robot [S02E08]: Χαμένος Χρόνος

Μετά την μεγάλη αποκάλυψη όλοι σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από το χτεσινοβραδινό επεισόδιο στο οποίο καλύφθηκαν αρκετά κενά, χωρίς να δημιουργηθούν νέα. Όσοι θέλουν μπορούν να θυμηθούν τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο εδώ.

Ο Elliot και ο Mr.Robot απουσίασαν πλήρως από το 8ο επεισόδιο της 2ης σεζόν δίνοντας χώρο στους υπόλοιπους χαρακτήρες της σειράς να έρθουν αντιμέτωποι με τις τρέχουσες εξελίξεις. Ξεκινώντας με ένα μικρό flashback και την γνωριμία του Mobley με την Trenton λίγο πριν γίνουν μέλη της fsociety το επεισόδιο επικεντρώνεται στην αποδόμηση της ομάδας και στα προβλήματα που καλούνται να επιλύσουν.

mr-robot-season-2-episode-8

Η Susan Jacobs επιστρέφει στην οικία της και προς μεγάλη της έκπληξη ανακαλύπτει τα μέλη της fsociety εν ώρα δράσης, χωρίς να ξέρουν τι να κάνουν και έχοντας πανικοβληθεί δένουν την Susan στα κάγκελα της πισίνας της και σκέφτονται το επόμενό τους βήμα. Φαίνεται από την αρχή όμως πως ο χρόνος της στην σειρά είναι πολύ περιορισμένος. Η Susan αυτοτραυματίζεται όταν η Trenton την λύνει με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι της και λίγο αργότερα να δεχθεί το τελειωτικό χτύπημα από την Darlene και να πέσει νεκρή στην πισίνα του σπιτιού της. Έπειτα, η ομάδα χωρίζεται με την Darlene να καλύπτει την δολοφονία μαζί με τον Cisco, ο ποίος όπως γίνεται γνωστό στο τέλος του επεισοδίου «εργάζεται» με την Whiterose εναντίον της fsociety. Μετά το επεισόδιο η τύχη του όπως και της υπόλοιπης ομάδας παραμένει στο μεταίχμιο.

Το FBI προσπαθεί αποτυχημένα να αποσπάσει πληροφορίες από την Angela, την οποία βλέπουμε λίγο κατά την διάρκεια του επεισοδίου. Από την άλλη η Dom ανακρίνει τον Mobley τον οποίο κατάφεραν να πιάσουν λόγο της αφίσας που είχε βρει στο σπίτι του Romero, χωρίς να γνωρίζει όμως πως είναι μέλος της fsociety και μετά από λίγο αφήνεται ελεύθερος. Γενικότερα η διαίσθηση της Dom και ο τρόπος που κινείται θυμίζει κάτι από L (Death Note), έχει πάντα δίκιο, καταφέρνει να δράσει σωστά με περιορισμένα στοιχεία μα φτάνει στην πηγή χωρίς να μπορεί να πιεί το νερό.

Image result for mr robot season 2 gif

Σε γενικές γραμμές το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν απλά μεταβατικό και σίγουρα το επόμενο θα μας ενθουσιάσει πολύ περισσότερο, καθώς ο Elliot αποφυλακίζεται και η τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου πλησιάζει.

 

Previous post

Suicide Squad (2016) του David Ayer

Next post

Μυστηριώδες trailer για το The Disappointments Room

No Comment

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ελένη Αναστασιάδου

Ελένη Αναστασιάδου

Η Ελένη Αναστασιάδου, φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας στο Α.Π.Θ. και απόφοιτος Σκηνοθεσίας ιδιωτικής σχολής, ασχολείται με την συγγραφή σεναρίων και διηγημάτων και πρόσφατα έκανε τα πρώτα βήματα τα της στην τηλεόραση με την συμμετοχή σε εκπομπή της ΕΡΤ3, καθώς και την κοινωνική διαφήμιση της Α21. Αγαπά τον κινηματογράφο και την τηλεόραση έχοντας αδυναμία σε οτιδήποτε πρωτοποριακό και ιδιαίτερο.