ListsSpecials

Τα 13+1 πιο ερωτευμένα ζευγάρια της μικρής οθόνης

 

Ανησυχήσαμε για την μοίρα τους, ζηλέψαμε την τύχη τους, λατρέψαμε τις ζωές τους. Κάθε σειρά έχει ζευγάρια ερωτευμένα, με ένταση, πάθος και όρεξη να μοιραστούν τα πάντα μαζί. Κάποια όμως ξεχωρίζουν τόσο για την διάρκεια τους στο πέρασμα του χρόνο όσο και για την ανιδιοτέλεια των συναισθημάτων που κρύβουν για το άλλο τους μισό. Αυτά είναι λοιπόν 14 ζευγάρια που ξεχώρισαν για τον έρωτά τους στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

 

13.Veronica Mars- Logan Echolls από το Veronica Mars (2004-2007)

 

Το μίσος που εξελίχτηκε σε έρωτα, μια καλά πλεγμένη ιστορία με πρωταγωνιστές δυο νεαρά παιδιά που βρίσκονται στο λύκειο και στην αρχή η σχέση τους στηρίζετε μόνο στην αμοιβαία αντιπάθεια. Έπειτα από πολλά επεισόδια τα αισθήματα που δημιουργούνται μεταξύ τους είναι κάθε άλλο παρά αναμενόμενα και η σχέση τους αποτελεί μια μεγάλη ανατροπή στην σειρά.

 

12. Rachel Berry- Finn Hundson από το Glee (2009-2015)

 

Ποτέ δεν υπήρξα fan του “Glee” και των μιούζικαλ γενικότερα, ο έρωτας όμως ανάμεσα στο «πιο δημοφιλές» αγόρι του σχολείου και το κορίτσι που «δεν ενδιέφερε ποτέ κανέναν ιδιαίτερα» αποτελεί κλασσικό σενάρια και σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα. Ο έρωτας ανάμεσα στους ηθοποιούς συνεχίστηκε και πέρα από την μικρή οθόνη όπου η Lea Michele και ο Cory Monteith παντρεύτηκαν και παρέμειναν μαζί μέχρι των θάνατο του Cory το 2013.

 

11. Leonard Hofstadter-Penny από το The Big Bang Theory (2007-)

 

Όταν ένα nerd, λάτρης του “Star Wars” και της φυσικής, ερωτεύεται την εντυπωσιακή ξανθιά του διπλανού διαμερίσματος, που έχει ως στόχο να γίνει ηθοποιός, η συνέχεια προμηνύεται απλά απολαυστική και απίστευτα αστεία. Τα τελευταία χρόνια η σχέση μεταξύ Leonard και Penny έχει περάσει από φουρτούνες, χωρισμούς, επανασυνδέσεις και πολλά απρόοπτα μα φαίνεται πως τελικά η μύρα τους θέλει μαζί.

 

10. Piper Chapman- Alex Vause από το Orange is the New Black (2013-)

 

Δύο γυναίκες βαθιά ερωτευμένες οδηγούν η μια την άλλη στα άκρα και συχνά δημιουργούνται παρεξηγήσεις μεταξύ τους που οδηγούν σε επιπόλαιους χωρισμούς. Το πάθος δεν μπορεί να κρυφτεί σε κάθε βλέμμα που ανταλλάσσουν ενώ οι καυγάδες τονίζουν ακόμη πιο πολύ πόσο σημαντική είναι η μια για την άλλη.

 

9. Cory Matthews- Topanga Lawrence από το Boy Meets World (1993-2000)

 

Σε έναν έρωτα που ξεκίνησε από τις αρχές της εφηβικής ηλικίας και συνεχίστηκε μέχρι την ενηλικίωση, ο Cory και η Topanga απέδειξαν πως όταν βρεις τον «έναν και μοναδικό» ανεξάρτητα από την ηλικία σου το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον κρατήσεις. Ο έρωτας τους συνεχίζεται μετά από 15 χρόνια στην νεότερη σειρά “Girl Meets World” που περιστρέφετε γύρω από  την κόρη τους και την οικογένειά τους. 

 

8. Daenerys Targeryen- Khal Drogo από το Game of Thrones (2011-)

 

Κάτι που ξεκίνησε τόσο βίαια και λάθος συνεχίστηκε ως μια ιστορία αγάπης και έντονου έρωτα μεταξύ δυο τελείως διαφορετικών ατόμων που μοιράστηκαν με πάθος τα ίδια συναισθήματα. Μια καλή απόδειξη πως τα πάντα μπορούν να ανατραπούν και να αλλάξουν με τις κατάλληλες κινήσεις ακόμη και μικρές.

 

7. Piper Halliwell- Leo Wyatt από το Charmed (1998-2006)

 

Ο έρωτας μιας μάγισσας με έναν Λευκό Φύλακα, που είχε καθήκον να προστατεύει την ίδια και τις αδελφές της, σίγουρα ήταν απαγορευτικός από τους κανόνες που στηρίζουν την ιδιαίτερη κοινωνία τους. Παρόλα αυτά οι δυο τους κατάφεραν να προσπεράσουν όλα τα προβλήματα που βρέθηκαν στον δρόμο τους (κάθε άλλο παρά λίγα ήταν) και να δημιουργήσουν μια σταθερή κι αγαπημένη οικογένεια.

Ελένη Αναστασιάδου

Ελένη Αναστασιάδου

Η Ελένη Αναστασιάδου, φοιτήτρια του τμήματος Γεωπονίας στο Α.Π.Θ. και απόφοιτος Σκηνοθεσίας ιδιωτικής σχολής, ασχολείται με την συγγραφή σεναρίων και διηγημάτων και πρόσφατα έκανε τα πρώτα βήματα τα της στην τηλεόραση με την συμμετοχή σε εκπομπή της ΕΡΤ3, καθώς και την κοινωνική διαφήμιση της Α21. Αγαπά τον κινηματογράφο και την τηλεόραση έχοντας αδυναμία σε οτιδήποτε πρωτοποριακό και ιδιαίτερο.

No Comment

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Previous post

Οι 10 καλύτεροι γυναικείοι kickass χαρακτήρες

Next post

Έρχεται πόλεμος στο πρώτο trailer του Warcraft